La Copa Pla de l'Estany incorpora també al futbol femení
31, d’agost 2023 11:10
  • Per primera vegada la Copa incorpora el futbol femení amb la disputara dels equips seniors del Porqueres i el Cornellà.

Aquest cap de setmana es disputa la 8a edició de la Copa Pla de l'Estany amb la participació del 8 equips masculins de futbol de la comarca i també amb la presència dels equips femenins de la UE Porqueres i de l'AE Cornellà del Terri que es disputaran el trofeu en la final de diumenge a les 19:30 h. La competició s'iniciarà aquest divendres 1 de setembre amb la disputa dels quarts de final i es desenvoluparà a l'estadi Miquel Coromina i Moretó. 

Per primera vegada en la història de la torneig d'estiu de futbol també hi haurà lloc per al futbol femení. Diumenge a les 19:30 h es disputarà la gran final entre la UE Porqueres i l'AE Cornellà que es jugaran endur-se la primera edició d'aquest torneig. La competició començarà, però, aquest divendres amb els quarts de final en la que hi prendran part els 8 equips masculins de futbol del Pla l'Estany. 

Així els primers partits enfrontaran l’Atlètic Banyoles, vigent campió, i el Sant Miquel a les 20:00 h. Seguiran a les 21:10 h, Porqueres i Fontcoberta, a les 22:20 h, Serinyà i Cornellà i, finalment, a les 23:30 h, Banyoles i Camós. Els guanyadors de cada enfrontament disputaran les semifinals de l’endemà i la resta d’equips, competiran pel 5è lloc. Els partits de dissabte començaran a les 19 h del vespre.

La Copa finalitzarà diumenge amb les dues grans finals: a les 19:30 h la final femenina entre Porqueres i Cornellà i a les 20:45 h la masculina.

 

Arxiu