El Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany escalfa motors de cara a l’inici de curs
29, d’agost 2023 10:58
  • De l’1 al 8 de setembre és el període per a fer les inscripcions i les proves de nivell per accedir a qualsevol dels cursos que s’hi imparteixen.

El Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany obre el període d’inscripcions i de proves de nivell per a totes les persones que vulguin inscriure’s a algun dels cursos de català que s’hi imparteixen. De l’1 al 8 de setembre es pot demanar cita per fer la tutoria o prova de nivell a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat/inscripcions).

El Servei de Català del Pla de l’Estany ha programat els següents cursos presencials de cara al curs 2023-2024: Bàsic 1 i Bàsic 2 (A2 del MECR) i Elemental 2 (B1 del MECR) en diferents horaris. D’altra banda, també ofereixen els cursos en línia, on es poden trobar tots els nivells, des de l’A2 fins al C2.

Si bé el període de preinscripcions i proves de nivell serà de l’1 al 8 de setembre, la matrícula es dividirà en dos períodes. L’alumnat de cursos anteriors tindrà preferència i la podran fer els dies 12 i 13 de setembre, mentre que pels nous serà els dies 14 i 15 de setembre. Com en el cas de les proves de nivell, la inscripció es podrà fer per la web del consorci o bé presencialment els dies 12, 13 i 14 de setembre a la seu del Consell Comarcal, de 9 a 14 h, i al local de Creu Roja Banyoles (el dia 14, de 16 a 18 h i el dia 15, de 10 a 13 h).

Per a més informació també es pot contactar amb el Servei de Català al telèfon 972 57 35 50 o per correu electrònic a plaestany@cpnl.cat. Per últim, també es possible demanar de fer la prova de col·locació a través de www.cpnl.cat.

Arxiu