Prop de 300 persones han participat al servei ‘Fem Companyia’ de l’àrea de Benestar Social
08, de juny 2023 11:20
  • Aquest divendres 9 de juny a les 4 de la tarda, al pavelló municipal de Palol de Revardit, tindrà lloc l’acte de cloenda d’aquest curs del servei ‘Fem Companyia’

Un total de 289 persones majors de 65 anys de la comarca han participat aquest any en les diferents activitats que ha promogut el servei ‘Fem Companyia’ de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. Aquest divendres 9 de juny, a les 4 de la tarda, al pavelló municipal de Palol de Revardit tindrà lloc l’acte de cloenda d’aquest curs.

Amb l’objectiu d’agrupar a totes les persones grans que han participat, tant en activitats de promoció de la salut, com a les que s’atenen de forma individual, l’àrea de Benestar Social ha organitzat l’acte de cloenda del curs 22-23 del servei ‘Fem Companyia’. A partir de les 4 de la tarda es farà un acte institucional en el que s’han convidat a tots els alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de tota la comarca. Durant l’acte, també es donaran a conèixer, a través d’un vídeo, les activitats que s’han fet en els diferents municipis.

Tot seguit, hi haurà una actuació musical conjunta amb Música El Castell Grup de Palol de Revardit i la Coral Plenitud de Banyoles, dues formacions compostes que tenen un missatge comú: que són persones jubilades que tenen aficions i fan coses.

De les prop de 300 persones que han participat durant aquest curs de les diferents activitats promogudes pel servei de ‘Fem Companyia’, 269 han estat dones, mentre que, només, 48 han estat homes. Aquesta disparitat de participació masculina és un dels reptes de futur del servei que treballa per fer noves iniciatives per engrescar als homes.

Durant aquest curs s’han fet un total de 9 activitats diferents, repartides per tota la comarca, com tallers de manteniment de memòria, tallers per fer servir el telèfon mòbil, tallers d’ortografia bàsica catalana, projectes intergeneracionals amb escoles i instituts, sortides culturals i d’intercanvi entre municipis.

Arxiu