El Consell Comarcal gestionarà les subvencions de relacionades amb el Pla Director de l’Aigua de 4 municipis del Pla de l’Estany
29, de juliol 2022 09:45
  • Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres i Sant Miquel de Campmajor han cedit al Consell la gestió de la subvenció que atorga l’Agència Catalana de l’Aigua.
  • Fontcoberta era l’únic d’aquests municipis que ja disposava d’un Pla, però ara el vol renovar, mentre que la resta el faran per primer cop.

 

El Ple del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha aprovat acceptar la delegació per a la sol·licitud de subvenció i licitació per a la redacció del Pla Director del Servei d’Abastament d’Aigua Potable de quatre municipis de la comarca. Durant la sessió plenària també es va acordar la continuïtat de l’Oficina de Consum.

Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres i Sant Miquel de Campmajor són els municipis del Pla de l’Estany que cedeixen la gestió de la subvenció relativa al Pla Director de l’Aigua al Consell Comarcal. Fontcoberta ja disposava d’un Pla, però per aquest 2022 el vol renovar. Per la seva banda, els altres tres municipis volen comptar amb aquest Pla d’Abastament d’Aigua Potable per primera vegada. La subvenció, atorgada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), està adreçada als ens locals per donar compte de les despeses derivades de la redacció i actualització de plans directors del servei municipal d’abastament d’aigua.

D’altra banda, la sessió d’ahir també va servir per continuar amb les competències en matèria de consum fet que comporta que el Pla de l’Estany continuï tenint una Oficina d’Informació al Consumidor.

L’Oficina de Consum és un servei dirigit als consumidors i usuaris de la comarca, on es fa l’assessorament sobre els drets i deures que com a consumidors tenen cada cop que adquireixen un bé o un contracten un servei, així com s’informa de les eines i les vies per resoldre possibles desacords. L’Oficina s’ubica a la seu del Consell Comarcal i les vies de contacte són a través de correu electrònic: consum@plaestany.cat i per telèfon: 972 57 35 50 i 972 58 32 58.

Arxiu