Visites informatives sobre el porta a porta als comerços i als grans productors
02, de juny 2022 09:37
  • El dimarts 7 de juny un informador ambiental iniciarà les visites a tots els comerços i grans productors dels municipis en els que es passarà a la recollida porta a porta.

El proper dimarts 7 de juny es començarà a visitar els comerços i grans productors de Serinyà, Fontcoberta, Esponellà i Camós per tal d’informar-los sobre el funcionament del sistema porta a porta. En aquests quatre municipis es canviarà el sistema de recollida de residus a partir del 13 de juny.

El sistema porta a porta que s’implementarà en diversos municipis del Pla de l’Estany també afecta als comerços i grans productors. En aquest context, a Serinyà, Fontcoberta, Esponellà i Camós un informador ambiental acreditat donarà a conèixer les novetats que presenta el nou sistema de recollida de residus. Tanmateix, també se’ls hi farà entrega d’un tríptic informatiu i del calendari perquè cada comerç i empresa pugui fer correctament la separació i aportació dels residus.

Durant aquesta setmana i la vinent, abans de rebre aquestes visites informatives, els establiments hauran rebut els cubells per a realitzar la separació de les deixalles.

Bona assistència a les sessions informatives

La setmana passada es van fer les primeres sessions informatives sobre el nou sistema de recollida de residus a Serinyà, Camós, Esponellà i Cornellà del Terri i en les que també es va fer el repartiment d’utillatge. L’assistència per municipis va ser la següent: Esponellà (73%), Cornellà del Teri (72%), Camós (68% i Serinyà (64%). La resposta ciutadana a aquestes primeres sessions es valora molt positivament des del Consell Comarcal. Per la seva banda, aquest dijous (10-14h), divendres (10-14h i de 16-20h) i dissabte (10-14h) serà el torn de Fontcoberta que farà les sessions al Pavelló Municipal.

D’altra banda, per les persones que no van poder assistir a les sessions de Serinyà i Cornellà s’han programat noves dates per rebre la informació i els cubells del porta a porta. El divendres 10 de juny de les 17 a 20h es farà a Serinyà, mentre que a Cornellà es tornarà a fer una sessió el dissabte 11 de 9:30 a 13:30h.

Arxiu