Publicada la guia de transport escolar per al curs 2021-2022
06, de setembre 2021 09:45

Ja es pot consultar la guia de transport escolar per al curs 2021-2022. Les famílies trobaran tota la informació detallada sobre el funcionament del servei i totes les rutes dels centres d’educació infantil i primària i dels instituts (fins al final de l’Educació Secundària Obligatòria). També es troba disponible la guia de transport per a l'alumnat d'infantil i primària inclòs al Pla d'Escolarització Extensiva (PEE).

Tot seguint les indicacions del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal manté les diverses mesures de seguretat i higiene davant la situació de la pandèmia per la covid-19 que es van adoptar el passat curs escolar. Tots els infants i adolescents hauran d’accedir als vehicles amb la mascareta col·locada i portar-la posada en tot moment durant el trajecte, excepte per a aquells a qui l’ús de la mascareta està contraindicat.

Dins dels busos es podran utilitzar la totalitat dels seients, i quan el nivell d’ocupació ho permeti, s’haurà de procurar la màxima separació entre els usuaris. Així mateix, caldrà que durant tot el curs escolar facin ús del mateix seient. A les parades, a l’hora de deixar i recollir els fills, les famílies hauran de mantenir la distància i evitar aglomeracions en espais reduïts.

Feu clic sobre la imatge per descarregar-vos la guia.

També la trobareu adjunta com a document PDF en aquesta pàgina.

Arxiu