30, de juliol 2021 10:57


• El ple del Consell Comarcal del Pla de l'Estany va aprovar ahir la modificació del conveni amb l’Ajuntament de Porqueres per a la prestació del servei de jardineria.


• Els Ajuntaments d'Esponellà i Palol de Revardit ja ho havien signat i es preveu que en breu se n’hi sumin d’altres.
 


El Consell Comarcal del Pla de l’Estany reforçarà de la protecció de franges forestals als municipis de la comarca. La mesura es va aprovar ahir en el ple del Consell Comarcal per a l’Ajuntament de Porqueres i es preveu que s’hi adhereixin més municipis de la comarca. 


El ple de l’ens comarcal va acordar ahir modificar el conveni de delegació entre la institució i l’Ajuntament de Porqueres per a la prestació del servei de jardineria. Fins ara, el Consell Comarcal, a través del Centre El Puig, s’encarregava dels serveis de jardineria i manteniment de zones verdes i neteja de vials públics del municipi. Amb la modificació que es va aprovar ahir al ple, s’incorporen a l’acord també els treballs de desbrossament, tala i poda de l’arbrat i arbustives per al manteniment de les franges perimetrals de prevenció d’incendis forestals.

 

Arxiu