Obert el període d’inscripcions per als exàmens de català de la Direcció General de Política Lingüística
03, de febrer 2021 11:09

Com cada any per aquestes dates, la Direcció General de Política Lingüística obre el període d'inscripcions per presentar-se per lliure als exàmens dels diversos nivells de català, des de l’A2 fins al C2. Enguany el termini és de l’1 al 17 de febrer.

La inscripció es pot fer per Internet, mitjançant el portal Tràmits gencat (http://web.gencat.cat/ca/tramits), o presencialment, exclusivament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona (plaça de Pompeu Fabra, 1), amb cita prèvia (enguany no es faran inscripcions presencials als Serveis Territorials de Cultura). Com a novetat, no s’aplica cap bonificació automàtica a les inscripcions realitzades a través d’Internet (la taxa és la mateixa sigui quina sigui la via d’inscripció).

Més informació

Per a més informació, podeu consultar la pàgina http://llengua.gencat.cat/certificats, en la qual hi ha, entre altres informacions, models de la prova. També podeu escriure a la Delegació Territorial de la Direcció General de Política Lingüística a Girona (dgplgirona.cultura@gencat.cat) o contactar amb el Servei Comarcal de Català (Tel.: 972 57 35 50 – a/e: plaestany@cpnl.cat).

Arxiu