Nova edició del curs per obtenir el certificat de professionalitat en cura i maneig de cavalls
27, d’agost 2020 08:49

L'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pla de l'Estany impulsa una nova edició del curs per obtenir el certificat de professionalitat en cura i maneig de cavalls. La iniciativa s'emmarca en el Programa Singulars “Som rurals, Fem futur” amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i les competències  professionals dels joves. 

Concretament, el curs s'adreça a persones joves d'entre 16 i 29 anys que es trobin a l'atur o no estiguin cursant estudis. Ofereix als participants orientació i formació de Certificat de Professionalitat nivell II (510 hores) en cura i maneig de cavalls, que inclou 80 hores de pràctiques en empreses. Amb aquesta formació pretenem que els joves adquireixin els coneixements i les competències professionals necessàries per poder treballar en el sector rural amb equins i millorar les seves possibilitats d’accedir al mercat de treball. Així mateix, durant el programa cada alumne rebrà orientació i suport del personal orientador per tal d'aprofitar la formació al màxim i tenir més opcions d'inserció laboral un cop acabat el curs. D'altra banda, el curs contempla sortides a l'entorn perquè els joves coneguin el mercat laboral de primera mà, així com diverses activitats socials i culturals per reforçar els seus vincles amb la societat.

Les persones interessades que vulguin més informació i/o inscriure's al curs es poden dirigir a promocioeconomica@plaestany.cat  o als telèfons 972 57 35 50 i al 672 386 866.

El programa està impulsat per Garantia Juvenil i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya  (SOC), el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

 

Arxiu