03, de juliol 2020 15:56

A partir de l'1 de juliol, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany obre el període per a la presentació de les sol·licituds de transport escolar per al curs 2020-2021 a la comarca. D'acord amb el context actual, i a diferència d'altres convocatòries, s'ha previst que la presentació de les sol·licituds es pugui fer de manera telemàtica, mitjançant la Seu Electrònica del Consell Comarcal. Així mateix, totes aquelles famílies que vulguin efectuar aquest tràmit de forma presencial podran fer-ho a la nostra seu, en horari d’atenció al públic i sol·licitant cita prèvia. En cas que completeu la sol·licitud pel vostre compte, també la podeu presentar presencialment al vostre ajuntament, que la recollirà per trametre-la al Consell Comarcal.

 

Podeu trobar tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria, així com els models d’impresos per sol·licitar el servei d’acord amb l’etapa educativa dels vostres fills, clicant aquí. Si teniu qualsevol dubte o consulta en relació amb aquest tràmit, podeu contactar amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu electrònic ensenyament@plaestany.cat.

 

Us recordem que l'alumnat que ja feia ús del servei de transport escolar el curs 2019-2020 no cal que presenti de nou l'imprès de sol·licitud. Només l'ha de presentar l'alumnat que té dret a aquest servei, d'acord amb el Decret 161/1996, de 14 de maig, i que

       -           El curs 2020-2021 s’escolaritza a P3 en un centre educatiu del Pla de l’Estany determinat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

       -           El curs 2020-2021 s’escolaritza a 1r d’ESO en un centre educatiu del Pla de l’Estany determinat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Així mateix, també cal que presenti l'imprès de sol·licitud:

 

       -           L'alumnat de segon cicle d’educació infantil o primària resident als municipis de Cornellà del Terri i Vilademuls que vulgui fer ús del servei de transport escolar de les escoles Vall del Terri i Sant Esteve de Guialbes, respectivament.

       -           L’alumnat que el curs 2020-2021 cursi l’educació secundària postobligatòria (batxillerat) o un cicle formatiu i vulgui fer ús del servei de transport escolar.

            -     L'alumnat que el curs 2019-2020 ja cursava l'educació obligatòria i el curs 2020-2021 s'incorporarà en un centre educatiu de la comarca, sempre que li correspongui el servei de transport escolar.

 

Arxiu