03, de juliol 2020 15:47

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany obre a partir de l’1 de juliol el període per a la presentació de les sol·licituds de menjador obligatori (gratuït) per al curs 2020-2021. Tal com s'ha previst en la resta de tràmits de matèria educativa, la presentació de la sol·licitud es pot efectuar tant de manera telemàtica, mitjançant la Seu Electrònica del Consell Comarcal, com de forma presencial a la nostra seu, en horari d’atenció al públic i sol·licitant cita prèvia. En cas que completeu la sol·licitud pel vostre compte, també la podeu presentar presencialment al vostre ajuntament, que la recollirà per trametre-la al Consell Comarcal

Aquesta convocatòria s'adreça únicament a l’alumnat que, aquest curs 2020-2021, està matriculat en un centre educatiu del Pla de l’Estany amb servei de menjador, està cursant el segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària obligatòria (ESO) i, a més, està obligat a desplaçar-se fora del seu municipi de residència perquè en el municipi on resideix no hi ha un centre escolar que imparteixi el nivell educatiu corresponent.

 

Podeu trobar tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria, així com els models d’impresos per sol·licitar el servei d’acord amb l’etapa educativa dels vostres fills, clicant aquí. Si teniu qualsevol dubte o consulta en relació amb aquest tràmit, podeu contactar amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu electrònic ensenyament@plaestany.cat.


 

 

Arxiu