La Guia d’Activitats d’Estiu de l’Oficina Jove del Pla de l’Estany reuneix una cinquantena de propostes
29, de maig 2024 11:11
  • L’Oficina Jove del Pla de l’Estany ha recopilat, fins al moment, un total de 44 propostes que desenvolupen 29 entitats, associacions i empreses al Pla de l’Estany durant aquest estiu.

L’Oficina Jove del Pla de l’Estany ha tornat a elaborar la Guia d’Activitats d’Estiu en la que es recullen activitats per a infants i joves que es fan a la comarca del mes de juny al setembre. La guia es pot consultar en línia i, actualment, hi ha recollides 44 propostes, una xifra similar a la dels últims anys.

La cinquantena d’activitats d’educació en el lleure que es recullen a la Guia d’Activitats d’Estiu són promogudes per 29 agents diferents, entre entitats, associacions, empreses privades i els propis ajuntaments del Pla de l’Estany. Un any més, la majoria de propostes es concentren a Banyoles, en les que, fins al moment, s’han recollit 27 activitats. A la guia també s’hi poden trobar les propostes per infants i joves que es faran a la resta de municipis de la comarca.

La informació s’ha recopilat directament de les entitats organitzadores de les activitats, per tant, qualsevol consulta o gestió que es vulgui fer s’ha de dur a terme directament amb l’entitat, ens o empresa que gestiona l’activitat, els contactes de les quals també figuren a la Guia.

El fet que es tracti d’un recurs digital facilita que es pugui actualitzar si hi ha noves propostes o si en les actuals hi ha alguna modificació destacable. La Guia d’Estiu 2024 del Pla de l’Estany es pot consultar al perfil d’Instagram de l’Oficina Jove (@plaestanyjove) i al web plaestanyjove.cat

 

Arxiu