La comarca del Pla de l’Estany torna al Mercat del Ram de Vic
21, de març 2024 14:33
  • Un any més l’àrea de promoció Territorial del Consell Comarcal assistirà a aquest esdeveniment per donar a conèixer l’oferta turística de la comarca.
  • El 76% dels visitants que arriben al Pla de l’Estany provenen del territori català.

L’Àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany participarà aquest cap de setmana, del 22 al 24 de març, al Mercat del Ram de Vic sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquesta fira és un esdeveniment estratègic per atraure al perfil de visitant que majoritàriament visita la comarca.

Aquest cap de setmana, del 22 al 24 de març se celebra el tradicional Mercat del Ram de Vic. Aquesta fira és  l’aparador perfecte per donar a conèixer el Pla de l’Estany entre el públic català, ja que es tracta d’un esdeveniment consolidat dins l’agenda firal del país, amb exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia i al turisme.

Durant aquest cap de setmana l’Àrea de Promoció Territorial farà promoció dels diferents atractius de la comarca amb l’objectiu de donar a conèixer amb detall l’àmplia oferta turística del Pla de l’Estany. Per aquest motiu, es distribuiran entre els visitants interessats els nous tríptics turístics dels municipis de la comarca, les guies de senderisme, bicicleta i BTT i el catàleg de productors i productes, entre d’altres.

El conseller de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Oriol Serrà, esmenta que “la presència al Mercat del Ram de Vic fomenta un millor posicionament de la comarca com a destinació turística d’interior per al públic català”. I remarca que “La fira ens permet poder difondre els atractius de la comarca, les activitats que s’ofereixen, els allotjaments, el producte local i la bona gastronomia de la zona al públic i incentivar-lo d’aquesta manera a visitar-nos”.

Participar en aquesta fira ofereix la possibilitat de promocionar els atractius de la comarca i les seves potencialitats entre el turisme de proximitat, que és molt representatiu a casa nostra ja que el 76% dels turistes que visiten el Pla de l’Estany provenen del territori català.

Arxiu