Nova col·lecció de tríptics turístics dels municipis de la comarca
18, de març 2024 14:03
  • L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal crea una col·lecció de tríptics turístics dels municipis de la comarca per donar a conèixer el territori.

L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, amb la col·laboració de 9 ajuntaments de la comarca, presenta una col·lecció de tríptics turístics dels municipis que han col·laborat en la creació d’aquesta sèrie. Aquest projecte s’ha creat seguint les línies estratègiques del ‘Pla Estratègic del Món Rural – Pla d’acció sectorial de la pagesia i el producte local del Pla de l’Estany 2024-2027.

La necessitat d’aquesta col·lecció prové del fet que la comarca està formada per onze municipis, i cada un està configurat per diversos pobles amb elements patrimonials i turístics molt diversos, aquesta acció conjunta amb la participació de 9 municipis facilitarà la presentació de la comarca als visitants i turistes.

L’objectiu doncs és disposar d’una sèrie de tríptics amb informació turística de la comarca que permeti als visitants situar-se en el territori i conèixer els atractius turístics més rellevants a visitar.

En aquests tríptics, es presenta cada municipi amb 3 elements de natura, 3 de patrimoni i 3 activitats destacades. A la part posterior es poden conèixer les rutes de senderisme, bicicleta i BTT, els allotjaments, els restaurants i els productors a través de codis QR. Finalment, s’ha situat un mapa comarcal per ubicar el municipi a la comarca i un llistat de les altres edicions disponibles.

Oriol Serrà, conseller de Promoció Territorial del Pla de l’Estany destaca que “per primera vegada tenim una col·lecció de tríptics turístics dels municipis de la comarca on podem informar sobre el nostre patrimoni als visitants” i ha afegit  “la importància d’aquests tríptics és que tenen un disseny conjunt i que en cadascun d’ells podem veure  la resta de municipis que formen part de la col·lecció”.

S’han imprès 1.800 unitats en total que es repartiran als ajuntaments corresponents, a l’oficina de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i a l’oficina de turisme de Banyoles. També es podran descarregar des de la web de turisme del Pla de l’Estany (turisme.plaestany.cat).

Arxiu