Guia del Transport Escolar 2023-2024 del Pla de l'Estany
05, de setembre 2023 13:48
  • Es tracta d’un recurs en el que les famílies de tota la comarca tenen a l’abast tota la informació relativa al transport escolar des del segon cicle d’educació infantil fins a secundària.  

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha elaborat la Guia del Transport Escolar per al curs 2023-2024 que s’inicia aquest proper dimecres 6 de setembre. La guia pretén ser un recurs a l'abast de totes les famílies de la comarca per saber quins seran els horaris relatius al transport a les etapes infantil, primària i secundària.

A través d’un acord de govern del departament d'Educació, el Consell Comarcal té delegada la competència per a l’organització del transport escolar per als alumnes de la comarca. Així, l’ens s'ocupa que tots els alumnes que hi tinguin dret i ho necessitin puguin desplaçar-se per seguir els estudis obligatoris.

Respecte la guia elaborada el curs passat, la principal novetat és la modificació dels horaris en les parades del servei de transport escolar per a l’alumnat d’ESO. Aquests s’han modificat per tal d’adaptar-los als canvis que ha efectuat el Departament d’Educació de la Generalitat en els horaris lectius dels instituts.

La guia també inclou un apartat en el que es recorda a l’alumnat que el servei de transport escolar és col·lectiu i que, per això, cal seguir una sèrie d’instruccions perquè funcioni el més bé possible.

La guia es pot consultar i descarregar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Pla de l’Estany (www.plaestany.cat). Les persones que vulguin gaudir del Servei de Transport Escolar l’han de sol·licitar o bé telemàticament a través de la web o bé presencialment al centre d’ensenyament de l’alumne/a o a la seu del Consell Comarcal de 9 a 14h.

Arxiu